Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g karışık sebzeler, sotelemek için (ör. kereviz, havuç, soğan), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 dal kekik, taze, sadece yaprakları
- 40 g zeytinyağı, eti mühürlemek için ekstra 1 yk zeytinyağı
- 500 g dana sokum tek parça, temizlenmiş
- 150 g kültür mantarı, kalın dilimlenmiş
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 25 g ev yapımı bulyon ezmesi, sebze veya et
- 25 g domates püresi
-
80
g kırmızı şarap
veya 80 g su - 80 g su
- maydanoz, taze, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1835.7 kJ / 458.7 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 100 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 Std. 10 Min
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3h 20 min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Pancar Carpaccio
20 min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20 min
Vişne Sos Eşliğinde Ortası Çikolatalı Ekmek
1 Std. 30 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
Gazpacho
10 Min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25 min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1 godz. 15 min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min