Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g karışık sebzeler, sotelemek için (ör. kereviz, havuç, soğan), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 dal kekik, taze, sadece yaprakları
- 40 g zeytinyağı, eti mühürlemek için ekstra 1 yk zeytinyağı
- 500 g dana sokum tek parça, temizlenmiş
- 150 g kültür mantarı, kalın dilimlenmiş
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 25 g ev yapımı bulyon ezmesi, sebze veya et
- 25 g domates püresi
-
80
g kırmızı şarap
veya 80 g su - 80 g su
- maydanoz, taze, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1835.7 kJ / 458.7 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 100 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Susamlı Yapışkan Tavuk
40min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1h 20min
Rozbif
5h 30min
Sebze Suyu
3h 15min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Değerlendirme yok
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10p
Yasemin Pirinci Pilavı
35min