Cihazlar ve Aksesuarlar
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
Hazırlık 20 dk
Toplam 5sa 20 dk
3 porsiyon
Malzemeler
-
karışık sebzeler, sotelemek için (ör. kereviz, havuç, soğan), parçalara bölünmüş (3-4 cm)100 g
-
kekik, taze sadece yaprakları2 dal
-
zeytinyağı eti mühürlemek için ekstra 1 yk zeytinyağı40 g
-
dana sokum tek parça, temizlenmiş500 g
-
kültür mantarı kalın dilimlenmiş150 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş2
-
ev yapımı bulyon ezmesi sebze veya et25 g
-
domates püresi25 g
-
80 g sukırmızı şarap80 g
-
su80 g
-
maydanoz, taze servis etmek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
100 mg
Protein
37 g
Kalori
1835.7 kJ /
458.7 kcal
Yağ
28.7 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
10.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM6 MODLARIYLA ET YEMEKLERİ
7 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1sa
Sicilya Usulü Arançini
3sa 50 dk
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1sa 55 dk
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
10 dk
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35 dk
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2sa 20 dk
Varoma'da Yoğurt
12sa
Limonlu Sorbe
12sa 15 dk
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2sa
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3sa 10 dk
Mozzarella Peynirli ve Domatesli Omlet
30 dk
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 dk