
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g karışık sebzeler, sotelemek için (ör. kereviz, havuç, soğan), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 dal kekik, taze sadece yaprakları
- 40 g zeytinyağı eti mühürlemek için ekstra 1 yk zeytinyağı
- 500 g dana sokum tek parça, temizlenmiş
- 150 g kültür mantarı kalın dilimlenmiş
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 25 g ev yapımı bulyon ezmesi sebze veya et
- 25 g domates püresi
-
80
g kırmızı şarap
veya 80 g su - 80 g su
- maydanoz, taze servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 458.7 kcal / 1835.7 kJ
- Protein
- 37 g
- Yağ
- 28.7 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Lif
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Sodyum
- 100 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebze Suyu
3sa 15 dk
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1sa 30 dk
Tavuk ve Körili Mercimek
35 dk
Somon ve Rezeneli Risotto
25 dk
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1sa 10 dk
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 dk
Emmental Peynirli Bisküvi
30 dk
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 dk
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1sa 15 dk
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 dk
Domatesli Risotto
30 dk
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 dk