Cihazlar ve Aksesuarlar
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
Hazırlık 20 dk
Toplam 5sa 20 dk
3 porsiyon
Malzemeler
-
karışık sebzeler, sotelemek için (ör. kereviz, havuç, soğan), parçalara bölünmüş (3-4 cm)100 g
-
kekik, taze sadece yaprakları2 dal
-
zeytinyağı eti mühürlemek için ekstra 1 yk zeytinyağı40 g
-
dana sokum tek parça, temizlenmiş500 g
-
kültür mantarı kalın dilimlenmiş150 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş2
-
ev yapımı bulyon ezmesi sebze veya et25 g
-
domates püresi25 g
-
80 g sukırmızı şarap80 g
-
su80 g
-
maydanoz, taze servis etmek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
100 mg
Protein
37 g
Kalori
1835.7 kJ /
458.7 kcal
Yağ
28.7 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
10.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM6 MODLARIYLA ET YEMEKLERİ
7 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2sa 20 dk
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Değerlendirme yok
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1sa 55 dk
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30 dk
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9sa 25 dk
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1sa 10 dk
Etli Türlü
1sa 20 dk
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3sa 15 dk
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1sa 10 dk
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 dk
Vegan, İstiridye Mantarı Çorbası
40 dk
Somonlu Coleslaw Sandviç
15 dk