Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 800 g balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 943 kJ / 226 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Buharda pişmiş bezelye
20 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15 min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Buharda pişmiş kabak
35 Min
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Haşlanmış Pirinç
25min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min