Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 800 g balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 943 kJ / 226 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Keine Bewertungen
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Keine Bewertungen
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1h
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Kavunlu Dondurma
6h
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Haşlanmış Pirinç
25min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min