Cihazlar ve Aksesuarlar
Buharda pişmiş balık filetoları
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su500 g
-
balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g800 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 100 g
Protein
22 g
Kalori
943 kJ /
226 kcal
Yağ
16 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
0.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Tarifler: Doğrama ve Buharda Pişirme
30 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 dk
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 dk
Buharda pişmiş kabak
35 dk
Buharda Pişmiş Bezelye
20 dk
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 dk
Buharda pişmiş karnabahar
30 dk
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 dk
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 dk
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
Domates Soslu Patatesli Balık
50 dk
Buharda Pişmiş Somon
30 dk