Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 800 g balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 943 kJ / 226 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş brokoli
20min
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1h
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Buharda pişmiş kabak
35min
Donmuş Meyve Püresi 2
Değerlendirme yok
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Haşlanmış Pirinç
25min
Buharda pişmiş karnabahar
30 Min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Buharda pişmiş bezelye
20min