Cihazlar ve Aksesuarlar
Buharda pişmiş balık filetoları
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su500 g
-
balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g800 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 100 g
Protein
22 g
Kalori
943 kJ /
226 kcal
Yağ
16 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
0.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Tarifler: Doğrama ve Buharda Pişirme
30 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 min
Buharda pişmiş kabak
35 min
Buharda Pişmiş Bezelye
20 min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 min
Buharda pişmiş karnabahar
30 min
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Brak ocen
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 godz. 40 min
Buharda Göz Yumurta
15 min
Buharda Pişmiş Somon
30 min