Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 800 g balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 943 kJ / 226 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş karnabahar
30 min
Basmati Pilavı
1h
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 min
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Domates Soslu Patatesli Balık
50 min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Pas d’évaluation
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 min