Cihazlar ve Aksesuarlar
Buharda pişmiş balık filetoları
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su500 g
-
balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g800 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 100 g
Protein
22 g
Kalori
943 kJ /
226 kcal
Yağ
16 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
0.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Tarifler: Doğrama ve Buharda Pişirme
30 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 dk
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 dk
Buharda Pişmiş Bezelye
20 dk
Buharda pişmiş biber
25 dk
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 dk
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 dk
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 dk
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1sa 15 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Domates Soslu Patatesli Balık
50 dk
Tavuklu Keşkek
1sa 20 dk