
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tk tuz, tat vermek için ekstra
- 300 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 400 g su
- 2 tk tuz
- 300 g patates, parçalara bölünmüş (1-1.5 cm)
- 300 g taze fasulye, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 150 g dondurulmuş bezelye
- 350 g tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz, küp küp doğranmış (1-1.5 cm)
- ½ tk toz karabiber
- 250 g göbek marul
- 150 g krema
- 20 g limon suyu
- 10 - 15 g taze ot (örn. frenk soğanı, maydanoz, dereotu)
- 100 g soya filizi (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 801 kJ / 192 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk Dürüm
40min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Fırınlanmış Sebzeler Yatağında Yumurta
Değerlendirme yok
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35 min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
1 godz. 5 min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1hod. 40min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 godz. 5 min