Cihazlar ve Aksesuarlar
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
3 porsiyon
Malzemeler
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
-
zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı20 g
-
diş sarımsak3
-
tavuk budu, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş400 g
-
su250 g
-
2 - 3 tk baharat karışımı, (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane)Provencal Baharat Karışımı2 - 3 tk
-
karabiber½ tk
-
tuz¾ - 1 tk
-
şeftali, konserve (susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın250 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1044.7 mg
Protein
32 g
Kalori
3168 kJ /
756.7 kcal
Yağ
21 g
Lif
6 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
115 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Patates Graten
1sa 10 dk
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1sa 5 dk
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 dk
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 dk
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 dk
Avokadolu Makarna Salatası
50 dk
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1sa 25 dk
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 dk
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1sa
Tavuklu Pilav
1sa 10 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk