Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
veya 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 115 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1044.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Keine Bewertungen
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min
Yoğurt (Karıştırma Kabında)
12h 10min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min
Etli Fajita
40 min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Alfredo Sos
35 min