Cihazlar ve Aksesuarlar
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
3 porsiyon
Malzemeler
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
-
zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı20 g
-
diş sarımsak3
-
tavuk budu, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş400 g
-
su250 g
-
2 - 3 tk baharat karışımı, (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane)Provencal Baharat Karışımı2 - 3 tk
-
karabiber½ tk
-
tuz¾ - 1 tk
-
şeftali, konserve (susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın250 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1044.7 mg
Protein
32 g
Kalori
3168 kJ /
756.7 kcal
Yağ
21 g
Lif
6 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
115 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Glütensiz Portakallı Cheesecake
5sa 30 dk
Sebze Suyu
40 dk
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 dk
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 dk
Köfte ve Domatesli Pilav
1sa
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
55 dk
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
1sa 5 dk
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10sa 30 dk
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1sa 25 dk
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 dk
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 dk
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk