Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 kabak (yaklaşık 500 g)
- ½ tk tuz, ekstra 3-4 tutam tuz
- 60 g mozarella
- 3 - 4 sap maydanoz yaprağı
- 70 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 125 g dana kıyma
- 10 g sıvı yağ
- 400 g doğranmış domates konservesi
- ½ tk fesleğen, kurutulmuş
- ½ tk kekik
- 20 g domates salçası
- ¼ tk pul biber
- 1 - 2 tk keçiboynuzu özü (isteğe bağlı)
- 200 g lor peyniri, taze, yumuşak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1512 kJ / 378 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1 Std. 15 Min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Değerlendirme yok
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 Min
Cosmopolitan
5 Min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 Min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Mantarlı Tuz
Değerlendirme yok
Hindistan Cevizli ve Mangolu Frozen Limonata
5 Min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 Min
Ballı Cheesecake
4h 20 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 Min