
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 kabak (yaklaşık 500 g)
- ½ tk tuz ekstra 3-4 tutam tuz
- 60 g mozarella
- 3 - 4 sap maydanoz yaprağı
- 70 g havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 60 g soğan ikiye bölünmüş
- 125 g dana kıyma
- 10 g sıvı yağ
- 400 g doğranmış domates konservesi
- ½ tk fesleğen, kurutulmuş
- ½ tk kekik
- 20 g domates salçası
- ¼ tk pul biber
- 1 - 2 tk keçiboynuzu özü (isteğe bağlı)
- 200 g lor peyniri taze, yumuşak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 378 kcal / 1512 kJ
- Protein
- 45 g
- Yağ
- 19 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kabaklı Börek
1sa 10 dk
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3sa 40 dk
Fırınlanmış Sebzeler Yatağında Yumurta
Değerlendirme yok
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55 dk
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Pikan Cevizi Kıtırlı Muzlu Kek
1sa 30 dk
Domates Soslu Patatesli Balık
50 dk
Etli Bamya
1sa 10 dk
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1sa 35 dk
Kremalı Mantarlı Et
1sa 10 dk
Kıymalı Kabak Graten
50 dk
Etli Türlü
1sa 20 dk