Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ - ⅓ demet maydanoz, sadece yaprakları
- ¼ - ⅓ demet dereotu yaprağı
- 1000 g kabak, boydan ikiye kesilip dilimlenmiş (yakl. 2 cm)
- 160 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 - 3 diş sarımsak
- 80 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 145 g zeytinyağı
- 30 g tereyağı
- 30 g domates salçası
- 1 ½ tk tuz
- ¼ - ½ tk toz karabiber
- ¼ - ½ tk toz kimyon
- 2 yumurta
- 185 g süt
- 3 yufka
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 931 kJ / 222.5 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Mercimek Köftesi
2h
Bulgurlu maydanoz salatası
25 Min
Tahinli Çörek
2h
Çikolatalı Trüf
3h 25min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Değerlendirme yok
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1 Std. 10 Min
Mutabbal
10 Min
Karamel Soslu Hurmalı Kek
1 Std.
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 Std. 15 Min
Dereotlu Poğaça
45min
Patlıcanlı Börek
1 Std. 10 Min