Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ - ⅓ demet maydanoz, sadece yaprakları
- ¼ - ⅓ demet dereotu yaprağı
- 1000 g kabak, boydan ikiye kesilip dilimlenmiş (yakl. 2 cm)
- 160 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 - 3 diş sarımsak
- 80 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 145 g zeytinyağı
- 30 g tereyağı
- 30 g domates salçası
- 1 ½ tk tuz
- ¼ - ½ tk toz karabiber
- ¼ - ½ tk toz kimyon
- 2 yumurta
- 185 g süt
- 3 yufka
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 931 kJ / 222.5 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Pırasa ve Patates Çorbası
45min
Patlıcanlı Börek
1 Std. 10 Min
Patlıcan Beğendi
50min
Ayva Tatlısı
3hod.
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1 godz. 25 min
Zeytinyağlı Ekmek
2hod. 10min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45min
Peynirli Poğaça
1hod. 30min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2h 30min