Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 230 g spelt flour
- 60 g plain flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp salt
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 100 g dairy free margarine
- 100 g almond milk
Filling
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 100 g canned baby beetroot, drained and cut into pieces (1 cm - see Tips)
- 2 garlic cloves
- 150 g leek, white part only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 350 g firm tofu, cut into pieces (3 cm)
- 150 g almond milk
- 2 tsp nutritional yeast
- 2 pinches ground black pepper
- 3 tsp onion salt
- 3 tsp dried basil
- 100 g frozen broad beans, thawed and shelled
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1376.1 kJ / 327.6 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 25.8 g
- Yağ
- 17.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 808.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Vegan Cheese Alternative
6 Std. 40 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Chilli con tempeh
20 min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Tofu scramble
25 Min