![Stuffed capsicums with herbed quinoa Stuffed capsicums with herbed quinoa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/037F4E78-ED50-41DE-87B0-F767071A498E/Derivates/6A51113F-7B43-45C8-9FBB-375602457AD8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 336.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Vegetarian chilli
35min
Minestrone
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Vegetable lasagne
1h 35min