Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 336.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8u. 15min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1u.
Mediterranean capsicums
2h
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min