Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de menta fresca (solo las hojas), y algo más para espolvorear
- 10 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo) (isteğe bağlı)
- 500 g de tomates (en cuartos y sin semillas)
- 250 g de cebolletas en cuartos
- 80 g de zumo de limón
- 50 g de bulgur
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 godz. 10 min
Arroz kashmiri - India
30 min
Raita de pepino
10min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15 Min
Cuscús marroquí
1h
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Ensalada tabulé
1 godz. 20 min
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10h 5 min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 godz. 10 min
Naan indio
1h 40min
Muhammara
1 godz. 10 min