Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Smoky tempeh
- 200 g tempeh, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 1 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
- ¼ tsp onion powder
Dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g lemon juice
- 100 g canned chickpeas, drained
- 20 g shiro (white) miso paste
- 15 g pickled capers
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 20 g filtered water
Salad
- 40 g kale, finely shredded
- ½ red cabbage
- 140 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- vegan Parmesan cheese, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2081.4 kJ / 495.6 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 36.1 g
- Lif
- 10.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Fresh fennel salad
10min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Honey ginger tofu with greens
2h 25min