
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kale, sprouts and red cabbage salad
Hazırlık 15 dk
Toplam 4sa 35 dk
4 portions
Malzemeler
Smoky tempeh
-
tempeh cut into pieces (approx. 3 cm)200 g
-
smoked paprika½ tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
pure maple syrup1 tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tsp
-
liquid smoke seasoning (see Tips)½ tsp
-
onion powder¼ tsp
Dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
canned chickpeas drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers15 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
garlic cloves2
-
filtered water20 g
Salad
-
kale finely shredded40 g
-
red cabbage½
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves140 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
495.6 kcal /
2081.4 kJ
Protein
20.6 g
Yağ
36.1 g
Karbonhidrat
18.4 g
Lif
10.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Plant to Plate
120 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda