![Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26ACFA42-EFA2-469C-BEA0-411CAB53687B/Derivates/00259093-514c-42f2-a2fd-b1a9084ab77a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 65.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fennel, freekeh and orange salad
2hod. 25min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Cauliflower "fried" rice
45min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Pea and garden mint fritters
25 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15 min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min
Smashed pea and bean dip
30 Min
Miso coleslaw
20min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Spicy cauliflower soup
20min