Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 65.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Smashed pea and bean dip
30min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Raw cauliflower tabouli
30min
Coriander pesto
5 Min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Miso coleslaw
20 Min