Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g bulgar wheat (see tip)
- 120 g water, boiling
- 4 peppers, mixed
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh mint leaves
- 120 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces (2 cm)
- 200 g ripe tomatoes, quartered, deseeded
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 1 tsp baharat spice mix (see tip) (isteğe bağlı)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g cucumber, diced (5 mm)
- 80 g pomegranate seeds (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1073 kJ / 258 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sumac and Tahini Houmous
10min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Celeriac and Apple Soup
55min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Baba Ganoush
1h
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1h
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h