Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
(isteğe bağlı)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (isteğe bağlı)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts, toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 953 kJ / 227 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25 min
Mushroom Risotto
30 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Spinach and Parmesan Soup
45 Min