Cihazlar ve Aksesuarlar
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 portions
Malzemeler
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21.3 g
Kalori
1943 kJ /
463 kcal
Yağ
24.5 g
Karbonhidrat
38.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dining in with Friends
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous-vide Miso Aubergine
2sa 50 dk
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 dk
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 dk
Buckwheat Crêpes
30 dk
Basil Pesto
10 dk
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1sa 40 dk
Beurre Blanc
20 dk
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1sa
Polenta Cake
1sa
Stuffed Vegetables
1sa 5 dk
Basil pesto
10 dk
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1sa 25 dk