Cihazlar ve Aksesuarlar
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 portions
Malzemeler
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21.3 g
Kalori
1943 kJ /
463 kcal
Yağ
24.5 g
Karbonhidrat
38.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dining in with Friends
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 Std. 50 Min
Avocado and Basil Dressing
10 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Risotto with Parmesan
40 Min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Whisked Egg Whites
5 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Espresso 'Baked' Beans
35 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min