Uyumlu sürümler
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Batter
- 200 g buckwheat flour
- 300 g milk
- 1 medium egg
- 250 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 40 g salted butter
Filling
- 20 g unsalted butter
- 3 dessert apple, peeled, cored, cut in 8 pieces
- 12 scallops
-
15
g brandy
veya 15 g Calvados - 150 g double cream
- 85 g smoked pork sausage, cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1943 kJ / 463 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 38.3 g
- Yağ
- 24.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brown Rice Salad with Trout
35 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Basil pesto
10 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1j
Watercress and Oat Soup
35 Min
Grain Bread with Cashew Butter
55 Min
Millet
45 Min
Buckwheat Crêpes
30 min
Walnut Butter
25 min
Houmous
13h 30 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min