Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 fresh jalapeño chilli, cut in pieces (2 cm)
- 120 g red onions, quartered
- 50 g spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 30 g fresh coriander, 20 g cut in pieces (3 cm), 10 g leaves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 30 g lime juice
-
50
g grapefruit juice
veya 50 g orange juice - 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
-
4
fresh salmon fillets, skin on or skinless (200 g each)
veya 4 frozen salmon fillets, skin on or skinless (200 g each), fully defrosted - 500 g cherry tomatoes
- 60 g tomato purée
- 35 g lime juice, freshly squeezed
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 300 g), diced
- 1 lime, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2981 kJ / 712 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 1041 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min