Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 fresh jalapeño chilli, cut in pieces (2 cm)
- 120 g red onions, quartered
- 50 g spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 30 g fresh coriander, 20 g cut in pieces (3 cm), 10 g leaves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 30 g lime juice
-
50
g grapefruit juice
veya 50 g orange juice - 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
-
4
fresh salmon fillets, skin on or skinless (200 g each)
veya 4 frozen salmon fillets, skin on or skinless (200 g each), fully defrosted - 500 g cherry tomatoes
- 60 g tomato purée
- 35 g lime juice, freshly squeezed
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 300 g), diced
- 1 lime, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2981 kJ / 712 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 1041 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1u.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1u.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Prawn Saganaki
35min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min