Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Green Tahini Dressing
- 2 garlic cloves
- 50 g light tahini
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g water
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g fresh coriander, leaves only
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp fine sea salt
Aubergine Salad
- 2 aubergines, sliced lengthways (1 cm)
- 2 Tbsp za'atar, mixed with 2 Tbsp olive oil
- 800 g water
- 120 g bulgar wheat
- 100 g fresh spinach leaves
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g tinned chickpeas (drained weight)
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 50 g pitted black olives
- 50 g red onion, thinly sliced
- 80 g low fat feta cheese
- 50 g pomegranate seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Asian Chopped Salad
20 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h