![Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE7EC92F-2E91-45DA-B82D-5DB40E3EAC72/Derivates/51c77bd3-68b0-4915-a0bd-8b48039e3107.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Green Tahini Dressing
- 2 garlic cloves
- 50 g light tahini
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g water
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g fresh coriander, leaves only
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp fine sea salt
Aubergine Salad
- 2 aubergines, sliced lengthways (1 cm)
- 2 Tbsp za'atar, mixed with 2 Tbsp olive oil
- 800 g water
- 120 g bulgar wheat
- 100 g fresh spinach leaves
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g tinned chickpeas (drained weight)
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 50 g pitted black olives
- 50 g red onion, thinly sliced
- 80 g low fat feta cheese
- 50 g pomegranate seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.