Cihazlar ve Aksesuarlar
Pea and garden mint fritters
Hazırlık 25 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
chickpea (besan) flour60 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
frozen peas300 g
-
vegan mayonnaise
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
7.9 g
Kalori
1147.7 kJ /
273.2 kcal
Yağ
19.4 g
Lif
6.6 g
Karbonhidrat
14.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Plant to Plate
120 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lentil moussaka
3sa 30 dk
Sweet potato lasagne
1sa 20 dk
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 dk
Three-bean shepherd's pie
26sa
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 dk
Zucchini tortillas with falafel
25sa 30 dk
Vegan walnut and black bean burger
4sa 40 dk
Breakfast sausages
1sa 5 dk
Red lentil cauliflower dahl
35 dk
Lentil bolognese
30 dk
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1sa 20 dk
Falafel with beetroot hommus
20 dk