Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 220 g Wasser, kalt
- 360 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1846 kJ / 457 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Ciabatta
17h
Dinkelsemmerl
14h 30 min
Oberländer
14h 30 min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 godz. 10 min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Baguettes Rustica
15 Std.
Baguettes
15 Std.
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min