Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 220 g Wasser, kalt
- 360 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1846 kJ / 457 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabatta
17 Std.
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Baguettes Rustica
15 godz.
Baguettes
15 godz.
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Wurzelbrote, gefüllt
23 godz.
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Bauernbrot
16h 15 min.
Oberländer
14 godz. 30 min
Brot Venezia
17h 10min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min