Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brühstück
- 40 g Roggenkörner
- 20 g Brotbrösel (siehe Tipp)
- 110 g Wasser
Roggensauerteig
- 150 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Roggensauerteig), siehe Tipp
- 110 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Kartoffeln kochen
- 500 g Wasser
- 180 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale (große Kartoffeln halbiert)
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- Wasser zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 300 Weizenmehl Type 550 oder 700 und mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz (7-9 g)
- 70 g Walnüsse, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 9282 kJ / 2283 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 362 g
- Yağ
- 50 g
- Lif
- 32.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Bauernbrot
16h 15min
Dinkel-Wolke
16h 30 min.
Kommissbrot
15h 30min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Gewürzbrot
16h 30 min.
Wachauer Laberl
15h 20min
Roggensauerteig
96h 20min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Buttermilchbrot
18 Std.