Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Haltbarmachen von Sauerteig
- 200 g Sauerteig (siehe Tipp)
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rustikales Brotgewürz
5 min
Oberländer
14h 30min
Klassisches Brotgewürz, grob geschrotet
5 min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Kommissbrot
15h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Gewürzbrot
16h 30min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Brotbrösel
24 godz.
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18 Std.