Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Haltbarmachen von Sauerteig
- 200 g Sauerteig (siehe Tipp)
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96 godz. 20 min
Kommissbrot
15h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Oberländer
14h 30 min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30 min
Zwirbel-Graubrot
16sa
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min