Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 175 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1199 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette Rustica
4hod. 20min
Ciabatta
17h
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Baguettes
15h
Fougasse
14 Std. 30 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Schweizer Rustico
25h 20min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Möhren-Körner-Brote
15h
Brot Venezia
17h 10min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min