Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 260 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 5 g frische Hefe (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Olivenöl zum Einfetten
- Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3708 kJ / 935 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 183 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weißbrot
15 Std.
Dinkelweckerl
23h 40min
Toastbrot
16sa
Wurzelbrote, gefüllt
23h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 godz. 10 min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Dinkel-Wolke
16h 30 min
Baguettes Rustica
15 Std.
Baguettes
15 Std.
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min