Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 250 g Wasser, kalt
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Hartkäse (z.B. Bergkäse), in Stücken
- 30 g Oliven, entsteint, halbiert
- 50 g Walnusshälften, grob gehackt
- Wasser zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 185 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brot Venezia
17h 10min
Vinschgerl
14 godz.
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Schweizer Rustico
25 godz. 20 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Ciabatta
17h
Speck-Käse-Stangerl
14 godz. 45 min
Bier-Ähren
14 godz.
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Erdäpfelpolster
14h 40 min