Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 175 g Wasser, kalt
- 300 g Hartweizengrieß, fein, (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 4 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 349 kJ / 83 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 190 mg
Alternatif tarifler
Weißbrot
15u.
Buttermilchbrot
18 godz.
Apfel-Weizensauerteig
48h 20 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Roggenmischbrot ohne Hefe
16ωρ. 45 λεπτ.
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min