Brot Venezia
TM6 TM5

Brot Venezia

4.2 (160 değerlendirme)

Malzemeler

Weizensauerteig

  • 150 g Wasser
  • 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
  • 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700

Hauptteig

  • 175 g Wasser, kalt
  • 300 g Hartweizengrieß, fein, (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 5 g frische Hefe
  • 2 TL Salz (10-12 g)
  • 4 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten

Besin Değeri
şuna göre 1 Scheibe
Kalori
349 kJ / 83 kcal
Protein
3 g
Karbonhidrat
13 g
Yağ
3 g
Doymuş Yağ
0 g
Lif
1.8 g
Sodyum
190 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler