Brot Venezia

Brot Venezia

4.2 172 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 17sa 10 dk
25 Scheiben

Malzemeler

Weizensauerteig
  • Wasser
    150 g
  • Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
    15 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    150 g
Hauptteig
  • Wasser kalt
    175 g
  • Hartweizengrieß fein, (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    4 EL

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe

Sodyum 190 mg
Protein 3 g
Kalori 349 kJ / 83 kcal
Yağ 3 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 13 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...