Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 65 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 50 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Weizensauerteig
- 200 g Wasser
- 30 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 300 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheiben
- Kalori
- 479 kJ / 128 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96h 20min
Kommissbrot
15h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 godz. 40 min
Bauernbrot
16h 15min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14hod. 30min
Buttermilchbrot
18h
Wachauer Laberl
15h 20min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Kosaken-Doppelbrot
14hod. 30min
Zwirbel-Graubrot
16hod.
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min