Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Äpfel, unbehandelt, sehr reif und saftig (siehe Tipp)
- 150 g Wasser (ca. 30°C)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 750 kJ / 179 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96h 20min
Kommissbrot
15h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16sa 10 dk
Toastbrot
16 godz.
Buttermilchbrot
18óra
Gerstenbackmalz
50sa 50 dk
Sauerteigpulver
24hod. 10min
Oberländer
14h 30 min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45 min