Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Äpfel, unbehandelt, sehr reif und saftig (siehe Tipp)
- 150 g Wasser (ca. 30°C)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 750 kJ / 179 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18h
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Zwirbel-Graubrot
16h
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Oberländer
14 godz. 30 min
Möhren-Körner-Brote
15 godz.
Brot Venezia
17h 10min
Kommissbrot
15sa 30 dk