Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser (23-25°C)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Mehl rösten
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser, kalt
- 50 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3677 kJ / 878 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 178 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vinschgerl
14h
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Fougasse
14 Std. 30 Min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Brot Venezia
17h 10min
Schweizer Bauernbrot
7h
Buttermilchbrot
18h