Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser (23-25°C)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Mehl rösten
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser, kalt
- 50 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3677 kJ / 878 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 178 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 godz. 10 min
Oberländer
14 godz. 30 min
Möhren-Körner-Brote
15h
Kommissbrot
15h 30min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Zwirbel-Graubrot
16h