![Steamed red curry fish (Matt Sinclair) Steamed red curry fish (Matt Sinclair)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9E7A9FE4-3971-43E1-A978-FADA332F182C/Derivates/23f2e5a1-b4c4-41e7-8e15-dbdd76ec8909.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g peanut oil
- 110 g red curry paste (see Tips)
- 55 g brown sugar
- 55 g fish sauce
- 40 g tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)
- 200 g green beans, cut into pieces (3 cm)
- 125 g fresh baby corn, cut into pieces (2 cm)
- 270 g coconut cream
- fresh coriander leaves, for garnishing
- fresh kaffir lime leaves, cut into thin strips, for garnishing
- cooked rice (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2412.5 kJ / 574.4 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 29.9 g
- Yağ
- 34.2 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 2955 mg
Alternatif tarifler
Thai red chicken curry
30 min
Curry laksa
45 dk
Coconut turmeric fish curry
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Thai green chicken curry
30 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Coconut fish curry
1h 10 min.
Thai beef salad
1j 15 menit
Thai chilli chicken and basil
30 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Prawn noodle curry
10min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min