Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh ginger, peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred (isteğe bağlı)
- 700 g duck breast fillets, skin on
- 1 ½ - 2 tbsp Chinese five spice powder (see Tips), to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
- 80 g soy sauce
- 200 g long-grain white rice
- 200 g pak choi, cut into pieces
- 100 g broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 2 ½ - 3 tbsp honey (approx. 80 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 6.5 g
Alternatif tarifler
Kung Pao chicken
1h 30min
Garlic prawns
25 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Vietnamese mixed meat pho
1u. 50min
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Değerlendirme yok
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Beef and pepper ragu
2j 15 menit
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min