Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh ginger, peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred (isteğe bağlı)
- 700 g duck breast fillets, skin on
- 1 ½ - 2 tbsp Chinese five spice powder (see Tips), to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
- 80 g soy sauce
- 200 g long-grain white rice
- 200 g pak choi, cut into pieces
- 100 g broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 2 ½ - 3 tbsp honey (approx. 80 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 6.5 g
Alternatif tarifler
White fish and lemon risotto
30 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1hod. 30min
Hong Kong-style roast pork belly
10hod.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Değerlendirme yok
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1hod. 10min
Sicilian prawn salad
40min
Fish with ginger lime sauce
35min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Pork belly with spring onions
1hod. 10min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min