![Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154331.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh ginger, peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred (isteğe bağlı)
- 700 g duck breast fillets, skin on
- 1 ½ - 2 tbsp Chinese five spice powder (see Tips), to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
- 80 g soy sauce
- 200 g long-grain white rice
- 200 g pak choi, cut into pieces
- 100 g broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 2 ½ - 3 tbsp honey (approx. 80 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 6.5 g
Alternatif tarifler
Garlic prawns
25 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Smoky chicken thighs
2 Std. 10 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min