Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon filling
- 1 eschalot
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- 1 tbsp pickled capers, drained
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eggs
- 300 - 400 g hot smoked salmon, flaked into bite-size pieces
- olive oil spray (see Tip)
- 8 sheets filo pastry
- 3 tbsp panko breadcrumbs
- 2 tsp sesame seeds
Herb dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 pinches salt
- 60 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 28.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 867.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Miso salmon broth
40 λεπτ.
Salmon and fennel risotto
30 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Salmon en croute
50 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Leek and ham tart
1h 55min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Lamb Moussaka
1h 30min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20 phút