Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon filling
- 1 eschalot
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- 1 tbsp pickled capers, drained
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eggs
- 300 - 400 g hot smoked salmon, flaked into bite-size pieces
- olive oil spray (see Tip)
- 8 sheets filo pastry
- 3 tbsp panko breadcrumbs
- 2 tsp sesame seeds
Herb dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 pinches salt
- 60 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 28.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 867.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and fennel risotto
30min
Spiced lamb pie
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Filo spinach slice
55min
Crab briks
55min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Salmon en croute
50min
Fish pie
1h 15 min
Spinach and feta galette
1h 50 min