
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon filling
- 1 eschalot
- 1 fresh long red chilli trimmed
- 1 tbsp pickled capers drained
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eggs
- 300 - 400 g hot smoked salmon flaked into bite-size pieces
- olive oil spray (see Tip)
- 8 sheets filo pastry
- 3 tbsp panko breadcrumbs
- 2 tsp sesame seeds
Herb dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 5 sprigs fresh basil leaves only
- 1 garlic clove
- 2 pinches salt
- 60 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 437.6 kcal / 1837.7 kJ
- Protein
- 24.7 g
- Yağ
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Lif
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Sodyum
- 867.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork meatballs with couscous
50 dk
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 dk
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 dk
Salmon en croute
50 dk
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 dk
Mediterranean vegetable bake
50 dk
Fish pie
1sa 15 dk
Gruyère salmon patties with salad
1sa 20 dk
Fish pie with mashed potato topping
2sa
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 dk
Risoni with salmon and spinach
25 dk
Linguine with salmon and herbs
25 dk