Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1090.5 kJ / 259.7 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 972.2 mg
Alternatif tarifler
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Buffalo chicken wings
45 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Prawn saganaki with feta
35 min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Jerk chicken with pineapple slaw
5h
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min