Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1090.5 kJ / 259.7 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 972.2 mg
Alternatif tarifler
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Buffalo chicken wings
45 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Patatas bravas with chorizo
1 godz. 20 min