Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g couscous
- 20 g preserved lemons, flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)
- 200 g hot water
- 40 g olive oil
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1 red onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp harissa paste (see Tips)
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp white sugar
- 500 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 50 - 80 g pitted green olives, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2311.4 kJ / 550.3 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 55.3 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 2085.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon niçoise salad
35 min
Goan prawn curry
25 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Salmon kabsa
40 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Spiced coriander prawns
25 Min
Balti coconut fish curry
50 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Prawn saganaki with feta
35 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min