Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quellstück
- 50 g Kürbiskerne
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 40 g Wasser
Weizensauerteig
- 200 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Haferflocken
- 30 g Kürbiskerne
- 110 g Möhren (Karotten), in Stücken
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 100 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 140 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1326 kJ / 325 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15h 30min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16h 40min
Buttermilchbrot
18h
Dinkelsemmerl
14 godz. 30 min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Müsliweckerl
15h 30min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min