Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 190 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 150 g Roggenmehl Type 1150
Hauptteig
- 160 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Quark, 20% Fett (Österreich: Topfen)
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 3 TL italienische Kräuter, getrocknet (z.B. Thymian, Oregano, Basilikum, Rosmarin)
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Anstellgut (bzw. Sauerteig)
- 2 - 3 Salbeiblätter, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 8501 kJ / 2129 kcal
- Protein
- 69 g
- Karbonhidrat
- 397 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 26.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Möhren-Körner-Brote
15 godz.
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Zwirbel-Graubrot
16h
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Gewürzbrot
16h 30min
Wachauer Laberl
15h 20min
Roggensauerteig
96h 20min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Buttermilchbrot
18h