Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 190 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 150 g Roggenmehl Type 1150
Hauptteig
- 160 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Quark, 20% Fett (Österreich: Topfen)
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 3 TL italienische Kräuter, getrocknet (z.B. Thymian, Oregano, Basilikum, Rosmarin)
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Anstellgut (bzw. Sauerteig)
- 2 - 3 Salbeiblätter, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 8501 kJ / 2129 kcal
- Protein
- 69 g
- Karbonhidrat
- 397 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 26.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Gewürzbrot
16h 30 min.
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Zwirbel-Graubrot
16h
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Kommissbrot
15h 30min