Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 330 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 220 g Wasser, kalt
- 255 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 210 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 10363 kJ / 2574 kcal
- Protein
- 69 g
- Karbonhidrat
- 504 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 45.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18h
Sauerteigpulver
24h 10 min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Oberländer
14 godz. 30 min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Wachauer Laberl
15h 20min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min