Cihazlar ve Aksesuarlar
Zwirbel-Graubrot
Hazırlık 20 dk
Toplam 16sa
1 Stück
Malzemeler
Roggensauerteig
-
Wasser330 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)15 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960255 g
Hauptteig
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser kalt220 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700255 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten210 g
-
Salz (ca. 15 g)2 ½ TL
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Stück
Protein
69 g
Kalori
10363 kJ /
2574 kcal
Yağ
9 g
Lif
45.6 g
Karbonhidrat
504 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Brot backen
70 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Roggensauerteig
96sa 20 dk
Buttermilchbrot
18sa
Möhren-Körner-Brote
15sa
Roggen-Schmalz-Brot
16sa 10 dk
Kommissbrot
15sa 30 dk
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14sa 30 dk
Oberländer
14sa 30 dk
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20sa 10 dk
Wachauer Laberl
15sa 20 dk
Roggenmischbrot ohne Hefe
16sa 45 dk
Kosaken-Doppelbrot
14sa 30 dk
Gewürzbrot
16sa 30 dk