Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Quellstück
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 40 g Leinsamen
- 90 g Wasser
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 140 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 160 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz (7-9 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 173 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 22.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Oberländer
14h 30min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Bauernbrot
16h 15 min
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min
Möhren-Körner-Brote
15u.
Kommissbrot
15ωρ. 30 λεπτ.
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Buttermilchbrot
18 godz.