Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Quellstück
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 40 g Leinsamen
- 90 g Wasser
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 140 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 160 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz (7-9 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 173 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 22.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buttermilchbrot
18h
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Möhren-Körner-Brote
15ωρ.
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min