Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Vorbereitung
- 400 g Wasser
- 180 g Kürbisfleisch (z.B. Hokkaido oder Butternut, siehe Tipp), in Stücken
Quellstück
-
50
g Kirschen, getrocknet
veya 50 g Cranberrys, getrocknet - 30 g Wasser zum Einweichen
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 170 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 20 g Honig
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 5334 kJ / 1323 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 263 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 17.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Brot Venezia
17h 10min
Waldstauden-Roggenbrot
23h 30min
Zwirbel-Graubrot
16h
Apfel-Weizensauerteig
48h 20 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Weißbrot
15h
Wachauer Laberl
15h 20min
Möhren-Körner-Brote
15h
Oberländer
14h 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min