Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Vorbereitung
- 400 g Wasser
- 180 g Kürbisfleisch (z.B. Hokkaido oder Butternut, siehe Tipp), in Stücken
Quellstück
-
50
g Kirschen, getrocknet
veya 50 g Cranberrys, getrocknet - 30 g Wasser zum Einweichen
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 170 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 20 g Honig
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 5334 kJ / 1323 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 263 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 17.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weißbrot
15h
Joghurtbrot
14h 50 min
Dinkel-Honig-Ringe
17h 40 min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Birnen-Thymian-Speckbrötchen
15h
Wurzelbrote, gefüllt
23 Std.
Dinkelsemmerl
14h 30 min
Erdäpfelpolster
14h 40 min
Frühstückskipferl
17sa 15 dk
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102sa
Milchbrötchen
4h