Kosaken-Doppelbrot
TM6 TM5

Kosaken-Doppelbrot

4.8 (141 değerlendirme)

Malzemeler

Roggensauerteig

  • 330 g Wasser
  • 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
  • 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960

Quellstück

  • 170 g Roggenkörner
  • 255 g Wasser

Hauptteig

  • 85 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 15 g frische Hefe
  • 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 170 g Dinkelmehl Type 630
  • 2 TL Salz (10-12 g)
  • Öl zum Einfetten

Besin Değeri
şuna göre 1 Stück
Kalori
12102 kJ / 2990 kcal
Protein
86 g
Karbonhidrat
571 g
Yağ
12 g
Lif
70.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler