Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 330 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Quellstück
- 170 g Roggenkörner
- 255 g Wasser
Hauptteig
- 85 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g frische Hefe
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 170 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Protein
- 86 g
- Karbonhidrat
- 571 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 70.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96小时 20 分钟
Kommissbrot
15ωρ. 30 λεπτ.
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Buttermilchbrot
18 godz.
Oberländer
14 godz. 30 min
Wachauer Laberl
15h 20min
Zwirbel-Graubrot
16h
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min