Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 330 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Quellstück
- 170 g Roggenkörner
- 255 g Wasser
Hauptteig
- 85 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g frische Hefe
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 170 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Protein
- 86 g
- Karbonhidrat
- 571 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 70.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Bauernbrot
16h 15 min.
Buttermilchbrot
18h
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Waldstauden-Roggenbrot
23h 30min
Zwirbel-Graubrot
16h
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Kommissbrot
15sa 30 dk
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Oberländer
14 godz. 30 min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min