Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 200 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 150 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Brühstück
- 150 g Roggenkörner
- 250 g Wasser
- 1 Prise Salz
Hauptteig
- 100 g Wasser, kalt
- 5 g frische Hefe
- 300 g Weizenmehl Type 550 oder 700 zum Bemehlen
- 10 g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL Kräuter-Brotgewürz (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 8753 kJ / 2190 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 420 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 43.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96 godz. 20 min
Kommissbrot
15h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16h 40min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Buttermilchbrot
18h
Oberländer
14 godz. 30 min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Gewürzbrot
16h 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min