Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g bread, torn in pieces
- 2 shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 250 g kale, tough stalks removed
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g feta cheese, crumbled
- 6 stalks fresh mint, leaves only, finely chopped
- 1 medium egg
- fine sea salt, to taste
- macadamia oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 417.2 kJ / 99.8 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 6 g
Alternatif tarifler
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Chickpea Pancakes
20 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Vegetable Oat Bake
1h 15 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min