Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g bread, torn in pieces
- 2 shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 250 g kale, tough stalks removed
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g feta cheese, crumbled
- 6 stalks fresh mint, leaves only, finely chopped
- 1 medium egg
- fine sea salt, to taste
- macadamia oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 417.2 kJ / 99.8 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 6 g
Alternatif tarifler
Chickpea Pancakes
20 min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.