![Fig, Roquefort and Prosciutto Tart Fig, Roquefort and Prosciutto Tart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3e334073-2d79-4645-93e4-d3c11084ed50/Derivates/be391e24-9398-4fe7-9cdb-32baf18e29d8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs, stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 120 g prosciutto, sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese, crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 2346 kJ / 566 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Sodyum
- 1060 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raspberry Peach Crumb Cake
2h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Emmental Gougères
50 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3小时 35 分钟
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1u. 35min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15 min