Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs, stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 120 g prosciutto, sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese, crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 2346 kJ / 566 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Sodyum
- 1060 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Onion Pie
2h
Torta Caprese
55 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10 min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h