Fig, Roquefort and Prosciutto Tart

Fig, Roquefort and Prosciutto Tart

4.3 11 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 slices

Malzemeler

Toppings
  • fresh figs stems removed then halved
    450 - 500 g
  • balsamic vinegar
    1 Tbsp
  • olive oil plus extra for greasing
    ½ Tbsp
  • prosciutto sliced
    120 g
Nut Crust Base
  • blanched almonds
    125 g
  • pecan nut halves
    125 g
  • unsalted butter soft
    20 g
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • medium egg
    1
Filling
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    50 g
  • olive oil
    20 g
  • Roquefort cheese crumbled
    150 g
  • single cream
    275 g
  • medium eggs
    3
Balsamic Glaze and Assembly
  • balsamic vinegar
    100 g
  • caster sugar
    40 g
  • Roquefort cheese crumbled
    50 g

Besin Değeri şuna göre 1 slice

Kalori 566 kcal / 2346 kJ
Protein 20 g
Yağ 45 g
Karbonhidrat 16 g
Doymuş Yağ 15 g
Sodyum 1060 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...