Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs, stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 120 g prosciutto, sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese, crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 2346 kJ / 566 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Sodyum
- 1060 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3 Std.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 godz. 20 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Duck and Pork Terrine
52h