Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Radish Salad
- 160 g red radishes
- 60 g red onion, quartered
- 20 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 - 2 tsp white wine vinegar, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 15 g pickled baby capers, drained
Broccoli Fritters and Quinoa
- 1460 g water
- 500 g broccoli florets
- 30 g rice flour
- 20 g wholemeal bread, vegan, torn in pieces
- 70 g blanched almonds
- 30 g rolled oats
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 150 g quinoa, rinsed
- 1 Tbsp vegetable oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 1528 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Chickpea Pancakes
20min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Kale Meat(less) Balls
30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h