Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water
- 200 g quinoa
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 butternut squash (approx. 600 g), peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g red onions, thinly sliced (3 mm)
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 30 g balsamic vinegar, plus 1 Tbsp
- 2 medium eggs
- 150 g soft goat's cheese
- 150 g ricotta cheese
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1415 kJ / 338 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 17.5 g
Alternatif tarifler
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 Std. 35 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min