
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 500 g leeks halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) vegan, crumbled - 100 g soy cream for cooking
- ¾ tsp fine sea salt plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 228 kcal / 956 kJ
- Protein
- 9 g
- Yağ
- 10 g
- Karbonhidrat
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy White Beans and Leeks
20 dk
Risotto with Broccoli Rabe
30 dk
Root Vegetable Gratin
1sa
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 dk
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1sa 5 dk
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1sa 10 dk
Pearl Barley and White Bean Stew
1sa
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 dk
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 dk
Vegetable Stroganoff
30 dk
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 dk
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 dk