Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Colcannon
35min
Blitva
35min
Lentil Moussaka
2h 20min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Chickpea Soup with Spinach
40min