Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50 min
Ratatouille
40 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Root Vegetable Gratin
1h
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Portuguese Leeks
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min