Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Olive Tapenade
- 50 g pitted black olives
- 50 g green olives, pitted
- 2 sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g red onion, quartered
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g new potatoes, peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (isteğe bağlı)
- 80 g red pepper, deseeded and cut in strips (0.5 cm)
- ½ tsp paprika
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 large eggs
- 50 g whole milk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Mushroom Pâté
1j 30 menit
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Tortilla with Spanish Salsa
1h 10 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Pea and Courgette Tarts
1j
Creamy Pepper Soup
20 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1j
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Red Pepper Houmous
5 min