![Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0085F988-DECA-418D-A123-4CC8249730E4/Derivates/2B73D8ED-ABAC-430B-979A-B2C81C44E9D0.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Olive Tapenade
- 50 g pitted black olives
- 50 g green olives, pitted
- 2 sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g red onion, quartered
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g new potatoes, peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (isteğe bağlı)
- 80 g red pepper, deseeded and cut in strips (0.5 cm)
- ½ tsp paprika
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 large eggs
- 50 g whole milk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Houmous
13 Std. 30 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Red Pepper Houmous
5 Min
Pea Gazpacho
4h 15min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.