Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 butternut squash, halved lengthways
- 1 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 400 g water
- 200 g quinoa
- 1 garlic clove
- 1 red onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 sweetcorn cob, kernels only
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g toasted pine nuts
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems, chopped
- 2 tsp Tamari sauce
- 2 Tbsp sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1964 kJ / 467 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 12 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min