Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 butternut squash, halved lengthways
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 600 g water
- 100 g quinoa
- 1 garlic clove
- 1 red onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 sweetcorn cob, kernels only
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g toasted pine nuts
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems, chopped
- 2 tsp Tamari sauce
- 2 Tbsp sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1964 kJ / 467 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 12 g
Alternatif tarifler
Veggie Wellington
2h
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Root Vegetable Gratin
1h
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min