Uyumlu sürümler
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stuffed Aubergines
- 3 aubergines
- 2 pinches fine sea salt
- 80 g olive oil
- 100 g bulgar wheat
- 250 g water
- 50 g spring onions, cut in pieces
- 100 g red peppers, cut in pieces
Saffron Yoghurt
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g olive oil
- 1 tsp saffron
- 1 garlic clove
- 180 g Greek yoghurt
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g toasted pine nuts
- 20 g fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 10 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Shakshuka
50 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min