Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g walnut halves
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 g fresh parsley leaves (1 large handful)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 80 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 270 g risotto rice
- 620 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g Fontina cheese, diced (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2362 kJ / 564 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 27.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 Std. 5 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Pea and Courgette Tarts
1h
Creamy White Beans and Leeks
20min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Pear and Gorgonzola Risotto
30 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min