![Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/244353D1-393D-41BB-A75D-CA05392680C8/Derivates/68defdb4-9137-4545-b6cd-10d815eb06b6.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g walnut halves
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 g fresh parsley leaves (1 large handful)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 80 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 270 g risotto rice
- 620 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g Fontina cheese, diced (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2362 kJ / 564 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 27.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus Risotto
45 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM6)
30 Min
Curried Squash Galette
1h 20min
Shallot Tarte Tatin
2h
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Pasta alla Norma
50 Min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min