Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dill Sauce
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g sour cream
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
Rice and Salmon
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp mixed peppercorns
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 30 g fresh parsley, leaves and tender stems, cut in pieces
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground turmeric
- 250 g white long grain rice
- 1150 g water
- 250 g asparagus, woody ends removed, cut in pieces (3 cm)
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 680 g fresh salmon fillets, skinless
- 1 Tbsp fresh dill leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1885 kJ / 450 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Hake and Prawn Burger
15 Min
Veracruz Fish
30min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Tomato and Haddock Rice
50min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min