Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g extra virgin olive oil
- 35 g green pepper, quartered
- 50 g onions, quartered
- 35 g tinned chopped tomatoes
- 1 garlic clove
-
½
tsp smoked paprika, hot or sweet
veya ½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero) - 300 g potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 150 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 120 - 140 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Karbonhidrat
- 29.6 g
- Yağ
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Moroccan Bean Soup
45 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Veracruz Fish
30 min
Calamares a la Americana
50 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Tomato and Haddock Rice
50 min