Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g extra virgin olive oil
- 35 g green pepper, quartered
- 50 g onions, quartered
- 35 g tinned chopped tomatoes
- 1 garlic clove
-
½
tsp smoked paprika, hot or sweet
veya ½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero) - 300 g potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 150 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 120 - 140 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Karbonhidrat
- 29.6 g
- Yağ
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Veracruz Fish
30 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min